Reparatie en schadeherstel van het hoogste niveau

Helaas komt het weleens voor dat er iets kapot gaat aan uw auto, hoe voorzichtig u er ook mee bent, en hoe goed u hem ook laat onderhouden. Sommige onderdelen van een auto zijn nu eenmaal aan slijtage onderhevig en moeten op termijn vervangen of gerepareerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de remmen, de banden en de koppeling van de auto. Auto Service Genderen repareert uw auto altijd en zorgt ervoor dat u snel weer met de auto op pad kunt.

Autoreparatie door geschoolde monteurs

Wanneer uw auto een gebrek vertoont dat gerepareerd moet worden, is uw auto bij ons in de beste handen. Al onze monteurs hebben een uitgebreide opleiding genoten en ze worden nog jaarlijks bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de autotechniek. Het maakt voor ons bovendien niet uit welk merk uw auto heeft. Bij ons kunt u altijd terecht voor reparatie. Natuurlijk maken wij bij een reparatie aan uw auto altijd van tevoren een inschatting van de kosten. U zult zien dat u bij Auto Service Genderen kunt rekenen op een scherpe prijs.

Express service

Voor een kleine reparatie of controle kunt u altijd bij onze garage terecht. Of het nu gaat om een defecte lamp, een kapotte uitlaat of versleten ruitenwisserbladen, kom gerust even langs bij ons aan de Meerhoek 20. Een afspraak is niet nodig en de koffie staat bij ons altijd klaar.

Schadeherstel op maat

Het is heel vervelend als er schade ontstaat aan uw auto. Niet alleen moet de schade hersteld worden, u moet waarschijnlijk uw verzekering bellen, een afspraak maken bij de garageā€¦

Wanneer u schade aan uw auto heeft, nemen wij de meeste zorgen voor u uit handen. Wij kunnen, indien gewenst, een schaderapport opstellen en natuurlijk de schade voor u (laten) herstellen. Sommige grote schades, zoals bijvoorbeeld ruitschade, repareren wij niet zelf in ons garagebedrijf. Wat wij wel voor u doen is de schade voor u laten repareren, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. U krijgt van ons in alle gevallen uw auto weer zo goed als nieuw retour.

Een afspraak maken en vervangend vervoer

Wanneer uw auto een reparatie nodig heeft, is Auto Service Genderen de partij die u zoekt. Voor een kleine reparatie komt u gewoon even bij ons langs en voor een grotere reparatie willen we u vragen om een afspraak te maken. U kunt bij ons meestal binnen een week terecht.
Heeft u vervangend vervoer nodig in de tijd dat uw voertuig bij ons in de werkplaats staat? Laat dit dan bij het maken van de afspraak even weten, dan zorgen wij dat er passend vervangend vervoer voor u klaarstaat.