Een altijd werkende airconditioning met Auto Service Genderen

Waar het vroeger nog een luxe was, is het tegenwoordig de standaard in elk voertuig: airconditioning.
De airconditioning is er niet enkel om de auto lekker koel te houden in de zomer, hij heeft nog een zeer belangrijke functie. De airco werkt namelijk door warmte en vocht te onttrekken aan de lucht. Dit zorgt er onder andere in de koelere maanden voor dat de lucht in de auto droog blijft wanneer het buiten regent. Deze droge lucht zorgt er op zijn beurt weer voor dat de ramen in de auto niet beslaan en u een goed zicht op de weg houdt. Het is dus zeer belangrijk om ook in de wintermaanden de airconditioning te blijven gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning

Wat wellicht niet iedereen weet, is dat het verstandig is om de airconditioning van uw auto jaarlijks te laten controleren. Tijdens een controle bekijken wij of alle onderdelen van de airco nog naar behoren werken. Eens in de twee jaar, bijvoorbeeld tijdens de grote beurt, is het verstandig om de airco bij te laten vullen. Ook dan de pollen- en interieurfilters kunnen dan vervangen worden. Wanneer u de airco niet regelmatig laat onderhouden, kunnen zich allerlei problemen voor gaan doen die helaas de nodige zorgen en kosten met zich meebrengen.

Natuurlijk is het voor Auto Service Genderen geen enkel probleem om deze onderhoudswerkzaamheden voor u uit te voeren. Wanneer u deze werkzaamheden uit laat voeren tijdens een onderhoudsbeurt, hoeft u hiervoor niet extra langs te komen.

Reparatiewerkzaamheden

Het kan voorkomen dat uw airconditioning toch een storing of een defect vertoont. De airco koelt bijvoorbeeld minder goed, koelt helemaal niet meer, of er kan een onaangename geur uit komen. Wanneer dit, of een ander defect, zich voordoet, dan is het belangrijk om direct contact met ons op te nemen.
Wij gaan, na het maken van een afspraak, aan de slag met uw airconditioning om te kijken wat precies het probleem is. Wij kunnen wel zeggen dat er geen enkele reparatie is aan uw airconditioningssysteem dat wij niet op kunnen lossen. Na een reparatie bij Auto Service Genderen kunt u weer veilig en fris de weg op.