Met ons onderhoud is uw auto altijd in topconditie

Een auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Soms lijkt een auto het prima vol te houden zonder jaarlijks onderhoud, maar op termijn zult u merken dat uw auto gebreken gaat vertonen die voorkomen hadden kunnen worden als de auto jaarlijks een servicebeurt zou hebben gehad. Laat u uw auto al ieder jaar netjes onderhouden? Goed! U weet dan hoe belangrijk het is dat u de auto voor een servicebeurt naar een garage brengt met verstand van zaken. Auto Service Genderen is zo’n garagebedrijf. Wij bieden u niet alleen de allerbeste service, maar vinden het daarnaast belangrijk dat u uw auto bij ons met een prettig gevoel achterlaat.

Onderhoud voor elk type auto

Bij Auto Service Genderen is elk type auto aan het juiste adres voor onderhoud. Niet alleen benzine- en dieselauto’s zijn bij ons in goede handen, ook met uw elektrische of hybride auto kunt u bij ons terecht. Tijdens een onderhoudsbeurt vervangen wij onder andere de olie, de oliefilters, vullen we vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld koel- en ruitensproeiervloeistof aan en kijken wij de auto na op verschillende punten. Onze monteurs hebben natuurlijk allemaal de juiste opleidingen gevolgd om met ieder type auto te kunnen werken en daarnaast worden zij jaarlijks bijgeschoold. Wanneer u uw auto door ons laat onderhouden, behoudt u bovendien altijd de fabrieksgarantie op uw auto.

Algemene Periodieke Keuring

De Algemene Periodieke Keuring, de APK, is een verplichte keuring die elke auto vanaf een bepaalde leeftijd moet ondergaan. Bij de APK wordt de auto niet alleen gecontroleerd op verkeersveiligheid, maar wordt er ook gekeken of de auto milieutechnisch nog aan alle eisen voldoet.
Benzineauto’s die ouder zijn dan vier jaar, moeten twee maal om de twee jaar gekeurd worden en daarna ieder jaar. Dieselauto’s ouder dan drie jaar moeten ieder jaar gekeurd worden.

Een APK wordt bij Auto Service Genderen altijd op een eerlijke manier uitgevoerd. Wij zullen uw auto nooit afkeuren om er zelf een onnodige reparatie uit te halen. Wanneer er onverhoopt toch een reparatie uitgevoerd moet worden aan de auto, kunnen wij deze reparatie uitvoeren. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u.

Een afspraak inplannen

Wanneer u uw auto voor een jaarlijkse grote of kleine onderhoudsbeurt naar ons toe wilt brengen, dan raden wij aan om ruim een week van tevoren een afspraak met ons te maken. Uw auto kan dan vrijwel altijd op de door u gekozen dag onderhouden worden, tegen een goede prijs.
Voor een APK kunt u vaak nog sneller terecht, vaak al binnen een of twee werkdagen. Tijdens het keuren van de auto kunt u bij ons gewoon even wachten en daarna de auto meteen weer mee naar huis nemen.